KakanjLive | Četvrtak, 06.08.2020. godine

Počeo je Dan druženje u Tvornici cementa

08.07.2017. - Dan otvorenih vrata, manifestacija koju Tvornica cementa Kakanj (TCK) tradicionalno organizuje već šesnaesti put, počinje danas zvaničnim programom od 9:30 do 14:00 sati.

otvorena_tvornicaDan druženja, dan radosti, dan simbioze Kakanjaca i Tvornice

Počelo je. Dan koji se u Kaknju čeka cijelu godinu dana, počeo je. Iz Tvornice cementa već su objavili da je sve spremno. Jeste li I vi? Ne treba pričati o tome šta sve čeka bebe, mališane, sportiste, radnike, građane Kaknja. Svi su dobro došli.

Cilj manifestacije Dan otvorenih vrata jeste zbližavanje kompanije sa lokalnom zajednicom, posebno sa mladima i djecom. Program obiluje aktivnostima i zabavom za različite uzraste. Poseban akcenat svake godine, pa tako i ove, je na aktivnostima i zabavi za najmlađe, dok program također obiluje sportskim turnirima i takmičenjima, a jedna od najvećih atrakcija je utrka beba. Za sve posjetioce, TCK je obezbijedila osvježenje i poklone. Svi učesnici sportskih takmičenja dobijaju poklone, a oni najbolji i vrijedne nagrade. Sve aktivnosti se održavaju na posebno pripremljenim sportskim i zabavnim terenima u krugu Tvornice cementa Kakanj.

dovcementara17

Tvornica cementa Kakanj je prvi put 2002. godine organizirala Dan otvorenih vrata tokom kojeg je TCK posjetilo više od 5.000 ljudi kojima je predstavljena prva faza investiranja nakon privatizacije. Na ovaj način promijenjen je dotadašnji odnos sa lokalnom zajednicom koji postaje potpuno transparentan i otvoren. Na Dan otvorenih vrata hiljade stanovnika Kaknja i okolnih gradova dolazi u tvornička postrojenja kako bi se upoznali sa radom postrojenja i uživali u mnoštvu sadržaja

 

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u