KakanjLive | Subota, 16.01.2021. godine

Počeli radovi rekonstrukcije glavne ulice

21.05.2018. - Radovi se odvijaju na dijelu od kružnog toka u centru do pravoslavne crkve. Vozači strpljivo i odgovorno koriste nove alternativne pravce što je svakako od velike koristi za bezbjednost u saobraćajau ali i izvođenje radova

Radovi prve faze rekonstrukcije glavne saobraćajnice u centralnom gradskom područuju Kaknja počeli su danas u skladu sa planom.

Od kružnog toka kod Direkcije Rudnika izvode se radovi na skidanju asfaltne kolovozne trake, vrši se njen utovar i transport.

Obavljaju se radovi i na električnoj mreži, stupnoj rasvjeti, odnosno pripremama za uklanjanje postojećih stupova ulične rasvjete.

Saobraćaj se odvija prema novom režimu i uočljivo je da građani i vozači motornih vozila postupaju u skladu sa datim uputstvima i postavljenim saobraćajnim znakovima. Na nekim mjestima još uvijek se postavljaju saobraćajni znaci kako bi vozači i pješaci bili pravilno informisani o mogućim alternativnim pravcima kretanja.Pohvalno je da nema nervoze, nema nezadovoljstva vozača, prilagođavanje novim uvjetima saobraćanja je potpuno i za izvođenje ovih radova to je od velike karisti, kako građanima tako i vozačima. Na taj način i radovi će biti izvedni lakše i brže. Trajanje prve faze rekonstrokcije, od kružnog toka do pravoslavne crkve planirano je u vremenskom periodu od 30 dana.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u