KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

Osnovan Forum mladih Naše stranke u Kaknju

28.06.2017. - Za predsjednika Foruma mladih izabran Mirza Bajramović. Za potpredsjedniucu imenovana je Jasmina Neimarlija

namladipredsjednik

U utorak 27. Ovog mjeseca održana je konstituirajuća skupština na kojoj je izabrano rukovodstvo Foruma mladih OO Naše stranke Kakanj. Za predsjednika Foruma mladih u Kaknju je izabran Mirza Bajramović, a za potpredsjednicu Jasmina Neimarlija.

Forum mladih je stalno tijelo Naše stranke, prvenstveno fokusirano na probleme mladih, koje kroz ulični akcije, kao i različite načine kreativnog djelovanja, skreće pažnju javnosti na probleme u društvu.

Pored članova OO Naše stranke Kakanj, mladima su se na osnivačkom sastanku pridružili i gosti iz Sarajeva - predsjednica državnog Foruma mladih Naše stranke LamijaTiro te potpredsjednik RedžoLemezan, koji koordiniraju rad svih Foruma mladih Naše stranke. Gosti su istakli da je za kvalitetan rad najbitnija motivacija za promjenom, te da će FM NS Kakanj kroz svoj rad imati stalnu podršku Državnog, kao i ostalih Foruma mladih Naše stranke.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u