KakanjLive | Petak, 05.06.2020. godine

Općina kupuje stotinu ulaznica za humanitarni Koncert

16.07.2019. - Načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo odobrio je isplatu 1.000 KM u svrhu pomoći za liječenje sina poznatog kakanjskog muzičara Ezhera Helja

Pozivprivrednicima

Ulaznice koje će za ovaj iznos biti dostavljene bit će proslijeđene onima koji bi željeli da prisustvuju koncertu, a nisu u mogućnosti kupiti ulaznice i tako finansijski učestvovati u velikoj humanitarnoj akciji.

Momak ima 28 godina, bubrezi su otkazali, potrebna hitna transplantacija

Dobri, plemeniti, humani ljudi u Kaknju i drugim općinama i gradovima, javna i privatna preduzeća, privrednici, sindikati, molimo vas da kupite karte po cijeni od 10 KM za koncert velikana narodne muzike. Prihod od koncerta ide za liječenje sina čuvenog kakanjskog i bh muzičara Helja Ezhera. Momak ima 28 godina, bubrezi su otkazali i potrebna je hitna transplantacija.
Karte za veliki humanitarni koncert velikana narodne muzike koji će se 17. jula održati u Kaknju moći će se kupiti na prodajnim mjestima kod pošte, kod sahat-kule, na biletarnici JU KSC, kao i na ulazu na stadion pred ulazak na koncert.

Na koncertu velikana narodne muzike koji će biti održan na stadionu FK “Rudar” Kakanj 17. jula s početkom u 20.00 sati nastupit će Halid Bešlić, Hanka Paldum, Enes Begović, Duško Kuliš, Amar Jašarspahić Gile, Denial Ahmetović, Haris Kulović, Ibro Bublin, Nihada Kapetanović…

Organizator koncerta je profesor Ezher Helja.

Vezani tekst: Ezher Helja moli pomoć za sinovo zdravlje

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u