KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

OO SBB Kakanj predstavio kandidate u Zgošći

27.09.2016. - Plavo-zelena ili zeleno -plava koalicija sigurno će u 2017 i 2018 učiniti sve da Bosna postane najveće gradilište na Balkanu

Brojni mještani prigradskog naselja Zgošća prisutvovali su predstavljanju kandidata za općinsko vijeće Kakanj OO SBB Kakanj.Burnim aplauzima prekidani su svi oni koji su se obraćali ovog ponedjeljka u ovom naselju. Prvi se obratio kandidat Azerin Salihbegović koji je u svom nadahnutom govoru vratio nadu onima koji su branili ovu zemlju i koji su ostali na margini društva, a riječ je o demobilisanim borcima Armije R BiH.

Ajla Kurešepi posebnu pažnju obratila je odnosu društva i države prema mladim ljudima koji su budućnost ove zemlje i kojima se mora u narednom periodu obratiti posebna pažnja.
Na skupu su se obratili još i Naida Kaladžija, Senaila Selimović, Emina Goga, Jasmina Hodžić i Alem Zahirović.

Skup je zatvorio predsjednik OO SBB-a Kakanj pozdravljen gromoglasnim aplauzom, a u svom izlaganju govorio je o dugorčnoj strategiji i izgradnji bloka 8 u TE Kakanj i izgradnji toplovodne mreže kako u gradu Kaknju, tako i budućoj velikoj investiciji izgradnji toplovoda prema Sarajevu i Zenici.

- Sve ovo nas čeka u bliskoj budućnosti.Plavo-zelena ili zeleno -plava koalicija sigurno će u 2017. i 2018. učiniti sve da Bosna postane najveće gradilište na Balkanu kazao je predsjednik Merdić. On je pozvao birače da izađu na izbore i da svoj glas daju kandidatima SBB-a Kakanj i zajedničkom kandidatu za načelnika Nerminu Mandri.

Naredni skup zakazam je u Velikim Trnovcima u srijedu,a kampanja se završava u četvrtak na Plandištu.

Press SBB Kakanj

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u