KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

OO SBB Kakanj predstavio kandidate u Papratnici

16.09.2016. - Predizborna kampanja OO SBB Kakanj nastavljena je predstavljanjem kandidata u Papratnici u neposrednoj blizini Termoelektrane Kakanj.

Brojni mještani aplauzima su pozdravljali kandidta ove stranke za OV Kakanj, a po običaju nosilac liste Dr. Jasmin Mušanović pozvao je birače da se ovoga puta puno ne dvoume nego da svoj glas daju onima sa kojima će njihova budućnost biti bolja.

Od kandidata za OV Kakanj prisutnim mještanima obratili su se Halim Šemić i Arnela Karahodžić, te jedan od najaktvinijih članova SBB Kakanj Ahmed Sikira.
Halim Šemić u svom nadahnutom govoru zamjerio svim političkim partijama koje su u posljednjih 20 godina dozvolile da područna OŠ “15 april „ izgleda kao devastirana stara i „ohrdana“ zgrada sa krovom koji ne liči na krov.

U subotu će kandidati stranke biti gosti na fudbalskoj utakmici u Doboju gdje se igra derbi Premier lige između domaćina Mladosti i Željezničara iz Sarajeva. U nedjelju je zakazan novi predizborni skup u mjestu Brnj nedaleko od Kamenoloma Greben.

Az.S./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u