KakanjLive | Petak, 05.06.2020. godine

OKC zahvalio Općinskom načelniku

23.07.2017. - Načelniku Nerminu Mandri dodijeljena zahvalnica za nesebičan doprinos radu Udruženja Omladinskog kulturnog centra Kakanj

hamid_prijem

U uredu načelnika Općine Kakanj Nermina Mandre upriličen je prijem za Hamida Hadžića predsjednika udruženja “Omladinski kulturni centar Kakanj”.

Tokom prijema načelnik Nermin Mandra i predsjednik Udruženja Hamid Hadžić su razgovarali o programima i aktivnostima koje ovo udruženje u kontinuitetu realizuje već više od godinu dana, kao i o budućim planiranim aktivnostima i projektima, a u interesu društvene zajednice.

Načelnik Nermin Mandra je istakao da je više nego zadovoljan dosadašnjim radom Udruženja “Omladinski kulturni centar Kakanj” koje već realizuje niz značajnih aktivnosti i projekata na području naše Općine od značaja za mlade.
Podsjetimo, Udruženje “Omladinski kulturni centar Kakanj” je protekle godine realizovalo projekat pod nazivom “Oprez-kladionica na putu” koji je ostavio ogroman utisak i veliki odjek na svim društvenim i socijalnim mrežama, portalima širom Federacije BIH, a njegovi krajnji korisnici mladi i djeca su imali priliku da se edukuju o štetnosti uticaja kladionica na porodice i okolinu. Ovo udruženje je tokom 2017. godine realizovalo dio projekta “Biciklizam kao stil života u Kaknju” koji je aktuelan i kroz koji se očekuje niz značajnih ekoloških i drugih pomaka kao i razvijanje svijesti o tome.

PRESS OPĆINE KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u