KakanjLive | Petak, 03.07.2020. godine

Održan Savjet žena kakanjske Stranke za BiH

13.03.2016. - Izabran novi Općinski savjet žena Stranke za BiH, a u narednih sedam dana Savjet će izabrati predsjednicu, dvije potpredsjednice i sekretara

szbih-zene

Izvršavajući Plan i program rada za 2016. godinu, Općinski Savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Kakanj, nakon organizovanja Izvještajno-izborne Skupštine Savjeta Mladih, 13.03.2016. godine u sali Lovačkog Doma u Kaknju, organizirao je i održavanje Izvještajno-izborna skupština Savjeta Žena SBiH Kakanj.

Nakon predloženog i usvojenog Dnevnog reda, delegatima Skupštine obratio se potpredsjednik OSSBiH Kakanj Fahrudin Buza, koji je zaželio uspješan rad Skupštine, a pored ostalih članova Savjeta Skupštini je prisustvovao i predsjednik Savjeta Mladih Elmin Kadrić, koji je takođe zaželio uspješan rad Skupštine.

Dosadašnja predsjednica Savjeta žena SBiH Kakanj Amela Džomba prezentirala je Izvještaj o radu kao i Plan i program rada Savjeta žena SBiH Kakanj za naredni period, koji su i jednoglasno usvojeni i prihvaćeni.

Nakon izbornog dijela Skupštine u Općinski Savjet Žena SBiH Kakanj, izabrane su: Emina Čizmić, Aldina Duraković, Amela Džomba, Samra Hasagić, Amna Goralija-Imamović, Emra Merdić, Emina Begić, Emina Veispahić, Zahida Zaimović, Suda Čizmić i Hafiza Čelebić.
Onako kako to nalažu Statutarne odredbe SBiH, novoizabrane članice Savjeta u roku od sedam dana treba da organizuju konstituirajuću sjednicu Savjeta žena, na kojoj bi trebali izabrati predsjednicu, dvije potpredsjednice i sekretara Savjeta žena SBiH Kakanj.

PRESS OS SBIH KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u