KakanjLive | Nedjelja, 31.05.2020. godine

Održan prvi čas škole plesa

22.10.2017. - Nakon što je polaznicima izražena zahvalnost i topla dobrodošlica, počele su i lekcije plesa bachate a zatim i salse.

plestekst

U četvratak 19. oktobra u Domu kulture Kakanj održan je prvi čas Škole plesa koju organizuje JU KSC Kakanj. Prisutnim polaznicima kojih je bilo ukupno 30 obratio se direktor JU KSC Kakanj Aldin Šljivo i instruktor plesa plesne grupe “Shadows” iz Zenice Semir Šerić. Nakon što je polaznicima izražena zahvalnost i topla dobrodošlica, počele su i lekcije plesa bachate a zatim i salse.

Dogovoreno je da svi polaznici trenutno idu na časove zajedno budući da veći broj prijavljenih pripada grupi odraslih.

Termin Škole plesa će biti svakog četvrtka od 18:30 sati u sali Doma kulture. Svi polaznici će dobiti članske karte već sljedeći čas.

Svi prijavljeni su dužni da svoje uplate vrše na info-pultu JU KSC Kakanj (preko puta Muzeja Kaknja), svakog radnog dana u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30 sati. Napominjemo da je mjesečna cijena škole 20 KM.

Zahvaljujemo se prijavljenim polaznicima na velikom interesovanju. Cilj Škole plesa je organizovanje plesnih večeri u kultnom školskom centru “Europa”.

Svi koji žela da se priključe plesnoj školi mogu to uraditi prijavom na e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj telefona 032/771-920 svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 sati.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u