KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

Održan predizborni skup SDA-SNAGA NARODA u Doboju

22.09.2018. - Pred oko 400 prisutnih u Doboju predstavljeni svi kakanjski kandidati sa liste Stranke demokratske akcije

U sklopu predizbornih aktivnosti, Stranka demokratske akcije je nastavila druženje sa preko 400 mještana: Doboja, Bičera, Dumanca, Desetnika, Sljevnica i okolnih lokalnih mjesta, organizacijom predizbornog skupa u Doboju, na platou Vatrogasnog doma.

Uz veliko interesovanje građana da direktno razgovaraju sa kandidatima SDA Kakanj, da se neposredno druže, pružajući podršku i fotografišući se u znak podrške, predstavljeni su kandidati SDA Kakanj na svim nivoima za Opće izbore 2018.

Na skupu su predstavljeni kandidati za koje će se glasati u Kaknju, a u okviru izbornih jednica za kantonalni, federalni I državni parlament. Kandidati su se obratili govoreći o postignutim rezultatima iz prethodnog perioda ali i projektima koji predstoje u narednom periodu posebno naglaŠavajući projekte na državnom i entitetskom nivou.

Poslije održanog skupa upriličeno je druženje kandidata i svih posjetioca. I u Doboju smo mogli zaključiti da je Doboj uz SDA i da je Doboj snaga naroda.

SDA nastavlja dalje sa svojim predizbornim skupovima i večeras 22.09.2018. planiran je skup u Papratnici.

Galerije fotografija sa održanih skupova možete pratiti na službenoj facebook stranici SDA Kakanj: https://www.facebook.com/sdakakanj.ba/

SDA Kakanj/KakanjLive/Politički marketing

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u