KakanjLive | Utorak, 20.04.2021. godine

Od subote u funkciji novi semafor

03.05.2017. - Semafor dimenzija 8x2 metra, biće u funkciji od subote 6.maja, kada se igraju četvrtfinalne utakmice ovog popularnog i masovnog takmičenja

novisemafor

Kakansjka sportska dvorana od subote 6. maja posjetiocima sportskih događaja ponudit će novi ugođaj tokom gledanja  dvoranskih sportova, posebno košarke, rukometa, odbojke, malog nogometa, jer će zvanično početi upotreba novog semafora, fantastičnih dimenzija 8x2 metra. Ovakav semafor, odavno su očekivali  kakanjski ljubitelji sporta, a želju im je ispunila firma DSM TRADE i njen dirktor Mevludin Delibašić. Ova firma je donirala novi, moderni LED semafor za kakanjsku sportsku dvoranu. Zato, ima smisla poziv kojeg često čujemo od općinskih zvaničnika – kupujte kakanjsko!Firma “DSM TRADE”, njen direktor i porodica Delibašić se u kolektivnoj svijesti stanovnika Kaknja već poodavno doživljavaju kao istinski prijatelji svega što nosi epitet “kakanjsko”.

Semafor će zvanično biti  u radu već u subotu 6.maja na utakmicama četvrtine finala Lige mjesnih zajednica “Kakanj 2017” koje se igraju od 19,00 sati.Parovi četvrtine finala odredit će se žrijebanjem u petak 5.5. 2017. godine u kultnom školskom Caffe baru “Europa”, sa početkom u 16:00 sati, kada će se održati i sastanak sa predstavnicima osam najboljih ekipa.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u