KakanjLive | Četvrtak, 03.12.2020. godine

Od četvrtaka počinje Ljetna škola

05.07.2017. - Ljetna škola početi u četvrtak 06.07.2017. godine i traje do 08.08.2017. godine. Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa (90 minuta) i ukupno će se realizirati 20 časova

ljetnanrasporedtx

JU Kulturno sportski centar Kakanj i ove godine organizuje „Ljetnu školu“ za učenike osnovnih i srednjih škola naše Općine. U okviru „Ljetne škole“ organizujemo časove iz predmeta:

Njemački jezik ( početni i napredni)
Engleski jezik ( početni i napredni)
Prirodne nauke (matematika i fizika)

Nakon održanog informativnog sastanka roditelja, polaznika i profesorica naše Ljetne škole dogovoren je raspored časova i termin početka ovogodišnje veoma vesele i kreativne Ljetne škole. Stoga vas obavještavamo da će Ljetna škola početi u četvrtak 06.07.2017. godine i traje do 08.08.2017. godine. Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa (90 minuta) i ukupno će se realizirati 20 časova.

Ono što je posebno zanimljivo za Ljetnu škole jeste što će ove godine učenicima biti ponuđeno i učenje jezika u prirodi. Izdvajamo obilazak Kraljeve Sutjeske gdje bi djeca učila o značaju nacionalnih spomenika na njemačkom i engleskom jeziku, obilazak Muzeja Kaknja gdje bi djeca učila o historiji, muzejskoj građi i eksponatima na njemačkom i engleskom jeziku i radionice u prekrasnom ambijentu Doma kulture. Za polaznike će također biti obezbijeđeno kuglanje i relaksacija. Reklo bi se da smo spojili ugodno sa korisnim. Želimo da ovogodišnja Ljetna škola bude zastupljena u svim našim segmentima budući da će ovakav način učenja biti mnogo djelotvorniji ali i zabavniji.

„Ljetna škola“ JU KSC Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u