KakanjLive | Subota, 04.07.2020. godine

Novi moderni poslovno-proizvodni objekat u Kaknju

25.05.2016. - Novi moderni poslovno-proizvodni objekat u Kaknju, investicija preduzeća INKOS EXPORT-IMPORT d.o.o. Kakanj

inokstexstProizvodno poslovni prostor u blizini Željezničke stanice - Nova investicija INOKS-a za povećanje broja zaposlenih i razvoj domaće proizvodnje

U ekspeditivnom vremenskom roku od samo četiri mjeseca, od početka izgradnje do početka proizvodnje, uspješno proizvodno preduzeće INKOS EXPORT-IMPORT d.o.o. Kakanj je na novih 400 metara kvadratnih poslovno-proizvodnog objekta finaliziralo svoju investiciju koja je zasigurno svijetli primjer uspješnog razvoja domaće proizvodnje, povećanja broja zaposlenih, povećanja obima proizvodnje i plasmana domaćeg bh. brenda radne odjeće i opreme na domaće i međunarodno tržište.

Kvalitetan i prepoznatljiv domaći brend, ali i odlične poslovne odluke menadžmenta preduzeća INKOS EXPORT-IMPORT d.o.o. Kakanj, rezultirale su proširenjem proizvodnih kapaciteta ove renomirane kakanjske firme, te investiranjem u izgradnju savremenog poslovno-proizvodnog objekta u Ulici bratstva jedinstva u Kaknju.

Prema riječima direktora Mušovića, nova investicija iznosi 500.000,00 KM, uz akcenat da se radi o rekordno kratkom procesu izgradnje objekta, sa ciljem što bržeg početka proizvodnog procesa. Investicija preduzeća INKOS EXPORT-IMPORT d.o.o. Kakanj je povećala broj zaposlenih za novih 10 radnika u prva dva mjeseca, sa tendencijom rasta broja zaposlenih, kao i povećanja proizvodnih kapaciteta ovog domaćeg bosansko-hercegovačkog brenda.

INKOS EXPORT-IMPORT d.o.o. Kakanj je preduzeće koja posluje dugi niz godina na polju proizvodnje i prodaje radne odjeće i obuće. Kao rezultat napornog i odgovornog rada uposlenih, preduzeće ima više od 700 zadovoljnih kupaca u BiH. Više od 40 zaposlenih, uključujući ozbiljne i odgovorne kooperante, uspijeva odgovoriti potrebama kupaca u svakom trenutku. Pored osnovne djelatnosti INKOS d.o.o. je kompanija koja vrši prijevoz rasutih tereta sa licencom međunarodnog cestovnog prijevoza.

upok.ba

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u