KakanjLive | Subota, 04.07.2020. godine

Nova šansa za mlade poduzetne ljude

31.01.2018. - Općina Kakanj i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresovane osobe nastanjene na području općine Kakanj da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja

yepinkubator
Kroz Inkubator, YEP i Općina Kakanj učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga, te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa.

Na kraju procesa inkubacije polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to identificira potreba. Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 02.03.2018. godine u prostorijama Općine Kakanj – Služba za privredu, urbanizam i zaštitu okoline, I sprat.

Detaljnije informacije o načinu i uslovima prijave su dostupne u javnom pozivu koji se može vidjeti klikom ovdje

Formular za prijavu se može preuzeti klikom klikom na: FORMURAL ZA PRIJAVU.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u