KakanjLive | Četvrtak, 04.06.2020. godine

Nemanja Anđušić potpisao za Trabzonspor

03.07.2019. - Dosadašnji igrač Mladosti postao je novi član turskog prvoligaša Trabzonspora čije bi boje trebao braniti u naredne tri godine.Prema nezvaničnim informacijama transfer iznosi oko 600 hiljada Eura

andusictrabzon
Nemanja Anđušić danas (srijeda) je i zvanično ostvario transfer karijere jer je potpisao za turski Trabzonspor.Prvi strijelac Mladosti jutros je uspješno prošao ljekarske preglede u turskom klubu,a potpom potpisao trogodišnji ugovor s Trabzonsporom.

Anđušić je prošle sezone oduševio svojim igrama u dresu Mladosti i dobio nekoliko ponuda od inostranih klubova, od kojih je najunosnija bila od turskog prvoligaša Trabzonspora.
Transfer Anđušića bi trebao prema nezvaničnim informacijama iznositi oko 600 hiljada eura što je iznos koji će obuhvatiti obeštećenje Mladosti i njegovom matičnom klubu Leotaru, naknadu fudbaleru i proviziju menadžerskoj agenciji.

andusicmladost

Nemanja Anđušić (17.10.1996.Trebinje), karijeru je počeo u Leotaru,zatim nastavio u FK Sarajevo, iz kojeg je išao na posudbe u Olimpik,Travnik i Čelik iz kojeg je prošlog ljeta došao u Mladost i potpisao dvogodišnji ugovor. Prodajom Anđušića godinu dana prije isteka ugovora Mladost je ostvarila dosad rekordno obeštećenje.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u