KakanjLive | Subota, 06.06.2020. godine

Nastavlja se dnevno i noćno skijanje

21.01.2018. - Obavještavamo ljubitelje skijanja da će u nedjelju 21.januara 2018.godine na Ponijerima biti omogućeno dnevno skijanje od 10:00 do 16:00 sati. Poludnevna karta iznosi 10 KM, dnevna 15 KM za noćno skijanje od 18:00 do 21:00 sati cijena je 10 KM

ponijeristaza

Goste u Ski-centru Ponijeri će zabavljati DJ Zyxel iz Kaknja uz deep house i zabavnu muziku u vremenskom periodu od 11:00 do 15:00 sati.

Nakon instaliranja wc kabina, remonta ski-lifta, postavljanja zaštitnih stubova, instaliranja video nadzora za live stream (donacija i saradnja sa ski.ba), osvjetljenja ski-staze uz pomoć Općine Kakanj i nakon mnogobrojnih ulaganja i unapređenja Ski-centra Ponijeri, Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj izvršila je i nabavku motornih sanki.

skiskuterponijeri

Motorne sanke su finansirane iz vlasitih sredstava JU KSC Kakanj. Nabavka motornih sanki će pomoći uposlenicima da lakše obavljaju poslove u toku sezone na Ponijerima, kao i za pružanje prve pomoći na stazi.

Svi ljubitelji skijanja i općenito zimskog snježnog ugođaja sada mogu na informativno-revijalnom portalu “Ski.ba” 24 sata dnevno pratiti uživo dešavanja na ski-stazi Ponijeri. U tom smislu Ponijeri su se pridružili zimskim centrima – Jahorina, Bjelašnica, Igman i Ravna Planina.Prijenos uživo uz pomoć ove kamere koja je donacija od strane “ski.ba” je nadopuna informacijama koje svakodnevno daje Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj na svojoj web-stranici “ksckakanj.ba” u pogledu rada ski-lifta, visine snježnog pokrivača, temperature zraka…

Lijepe prizore sa Ponijera moguće je uživo vidjeti i putem prijenosa na TV platformi “Moja TV” BH Telecoma.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u