KakanjLive | Nedjelja, 07.06.2020. godine

Najava za otvorena vrata Tvornice cementa

05.07.2017. - Ovogodišnja Otvorena vrata Tvornice cementa biće održana u subotu 8. jula/srpnja

dovcementara17

Već je tradicionalo, a i svima poznato da na ovaj dan u sadržajima koje pripremi Tvornica cementa uživaju svi građani Kaknja, najmlađi, bebe koje imaju svoju utrku, pa do najstarijih koji svoju zabavu mogu pronaći u nekom drugom programu. Uglavnom program za djecu, sportski program i revijalni program, tri su osnovne cjeline koje specifičnim sadržajima na ovaj dan u krug Tvornice cementa privuku nekoliko hiljada stanovnika Kaknja. Nema sumnje – tako će biti i ovoga puta.

Program za djecu

Igra, ples, crtanje, slikanje, twistanje, gumeni grad, vozić, gigantske igre, druženje s maskotama i još mnogo zabave.

Sportski program

Street basket, odbojka na pijesku, mini noigomet (djeca do 14 godina), biciklistička utrka, cross utrka, nogomet za radnike. Prijava za cross i biciklističku u.trku je na dan takmičenja.Učesnici biciklističke utrke mogu nastupiti isključivo uz nošenje zaštitne kacige. Prijave bza odbojku na pijesku i mini nogomet mogu se izvršiti do 07. Jula do 15,00 sati putem facebook stranice Tvornice cementa. Prijave za street basket se vrše također do 7. Jula ali na broj telefona 061 785 127.

Revijalni program

U revijalnom programu planirane su igre spretnosti i utrka za bebe, a prijave je moguće izvršiti na dan takmičenja u krugu Tvornice cementa.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u