KakanjLive | Četvrtak, 28.01.2021. godine

Na stadionu u Doboju Grčka-Republika Irska

29.09.2017. - Sutra na stadionu Mladosti u Doboju, utakmica Kvalifikacija za UEFA U-17 Evropsko prvenstvo za žene u nogometu između reprezentacija Grčke i Republike Irske

plakat

Nakon što je Kakanj u protekle tri godine ugostio mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je na stadionu FK “Rudar” igrala prijateljsku utakmicu sa Turskom, nakon što je naš grad bio domaćin priprema rukometnih reprezentativnih juniora, domaćin reprezentativnog nastupa U-16 nogometne reprezentacije na stadionu u naselju Doboj, domaćin priprema zlatnih košarkaških kadeta BiH, domaćin prijateljskog susreta ženskih juniorskih fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore i još nekoliko drugih sportskih događaja, u Kaknju će biti organiziran još jedan važan sportski događaj.

Na stadionu Mladosti u Doboju, 30.septembra 2017.godine, sa početkom u 16:00 sati, bit će odigrana utakmica Kvalifikacija za UEFA U-17 Evropsko prvenstvo za žene u nogometu koje će biti organizirano 2018.godine. U okviru Grupe 4 utakmicu će igrati reprezentacije Grčke i Republike Irske.

Domaćin ovog događaja je Fudbalski klub “Mladost” Doboj, Kakanj.

Pozivamo građane Kaknja da prisustvuju ovoj utakmici i da na taj način pozdrave reprezentacije Grčke i Republike Irske koje dolaze u Kakanj.

PRESS OPĆINE KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u