Ovu mladu šarmantnu damu  ste vjerujemo već zamijetili na društvenim mrežama i njene modele koje ste mogli vidjeti na mnogobrojnim sedmicama mode. Nadina je mlada dizajnerica koja je pokrenula vlastiti brand kreacija pod nazivom „Nadalina dresses“. Za make up i frizuru svih modela zadužen je Armin Porča, koji je takođe dio organizacije ove modne revije.

Ova zanimljiva modna revija pod nazivom „Magic night“ pravo je osvježenje za mlade u Kaknju jer nudi mnogo zanimljivih sadržaja koje ne smijete propustititi.

Program će upotpuniti i prijatelji ove revije, u sklopu koje će svoje radove predstaviti i Meliha Neimarlija koja ručno slika svilene marame, te Il-Ma Jewelry koja će predstaviti ručno rađeni nakit. U ovom dijelu revije za uspješniju prezentaciju djevojke će nositi odjeću butika Merkato.

Da bi ova noć bila magična program će muzički upotpuniti prijatelji ove revije: Ajša Kapetanović, muzički bend udruženja AlterVala, te Baletna škola.

Voditeljica programa će biti šarmantna Dalila Marušić. Ne sumnjamo da će atmosfera biti na nivou uz inspirativne kreacije ali i vaš dolazak kako bismo skupa kreirali atmosferu nešto pozitivniju od svakodnevnice i poslali neke vedrije poruke iz srca naše čaršije.

 JU za kulturu i obrazovanje Kakanj/Press