KakanjLive | Utorak, 02.03.2021. godine

Mladost želi prvu pobjedu u novoj sezoni

14.08.2018. - U petom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dobojska Mladost će ugostiti Široki Brijeg i pokušati doći do prve pobjede u novoj sezoni.

Ekipa koja je započela susret protiv Sloge

Ohrabreni remijem u Krupi na Vrbasu i prvim golovima u novoj sezoni ekipa iz Doboja u optimizmu i dobroj atmosferi očekuju susret sa Širokobriježanima koji u novoj sezoni imaju za cilj da budu u samom vrhu bh nogometa, gdje im je objektivno i mjesto.

Ekipa Nermina Šabiće je pod imperativom pobjede jer prostora za prosipanje bodova na domaćem terenu više nema U taboru Mladosti ne mogu računati na suspendovane Anđušića i Hiroša što će svakako biti hendikep za ekipu iz Doboja. Ostali igrači su zdravi i spremno očekuju duel sa Širokobriježanima.

Susret petog kola Premijer lige BiH između Mladosti i Širokog Brijega igra se na stadionu u Doboju u srijedu 15.08.2018. godine u 17 sati. Pravdu na ovom susretu dijelit će Miloš Gigović (Gradiška) sa pomoćnicima Aleksandrom Smiljanićem (Laktaši) i Fikretom Bačićem (Lukavac), dok je četvrti sudac Luka Bilbija (Prijedor). Za delegata susreta imenovan je Milan Janković (Trebinje), a posmatrač suđenja je Izet Čejvanović (Tuzla).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u