KakanjLive | Subota, 27.02.2021. godine

Mladost želi pobjedu protiv ekipe Tuzla City

05.04.2019. - Mladost će u 25. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti ekipu Tuzle City-a. Dobojani u posljednja tri kola iako su stvarali brojne prilike, nisu uspijevali pogoditi mreže svojih suparnika, a golgeterski post će pokušati prekinuti u subotu protiv Tuzlaka.

mladostradnik02

Nakon odličnih rezultata u prošloj godini, dobojska Mladost je pala u malu rezultatsku krizu. U pet ovogodišnjih mečeva tim Adnana Zildžovića je uspio samo savladati Gošk pred domaćom publikom, dok su osvojili i bod na domaćem terenu protiv aktuelnog prvaka BiH, mostarskog Zrinjskog.

U posljednja tri kola Mladost nije uspjela postići gol, a u taboru Dobojana se nadaju da će se svojim vjernim navijačima iskupiti upravo protiv Tuzle City-a u subotu. Nakon odrađene suspenzije u tim Mladosti će se vratiti defanzivci Nikolić i Horić, dok će susret propustiti napadač Atajić koji je na Bilinom polju ''zaradio'' treću javnu opomenu.

Susret između Mladosti i Tuzla City-a igra se na stadionu u Doboju u subotu 6. aprila u 16:30 sati. Na ovom susretu pravdu će dijeliti Slađan Došlo (Istočno Sarajevo), Damir Lazić (Brčko), Jure Musa (Čitluk) i Luka Bilbija (Prijedor). Za delegata susreta imenovan je Davor Ristović (Istočno Sarajevo), dok je posmatrač suđenja Vlado Liščinski (Prijedor).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u