KakanjLive | Petak, 26.02.2021. godine

Mladost želi novu pobjedu

26.10.2018. - U 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dobojska Mladost će ugostiti Krupu. Ekipa Adnana Zildžovića tri boda iz Tuzle želi ''ovjeriti'' novim trijumfom pred domaćom publikom.

isak (3)

Nakon teškog poraza pred domaćom publikom od lidera Sarajeva, ekipa Adnana Zildžovića se iskupila pobjedom u Tuzli nad ekipom Tuzla City-a i spremno očekuje novi susret sa ekipom Krupe koja u posljednjih sedam mečeva nije osjetila slast pobjede.

Iako Krupljanima ne cvjetaju ruže u taboru Dobojlija respektuju svog narednog protivnika.

-Krupa je jako neugodan protivnik iako im u posljednje vrijeme ne ide dobro. Mi želimo da ovjerimo tri boda iz Tuzle novim trijumfom kako bi komotonije ušli u nastavak prvenstva. Krupu izuzetno respektujemo, ali pred domaćom publikom želimo nova tri boda, rekao je kapiten Dobojlija Aladin Isaković pred susret sa Krupom.

Trener Mladosti Adnan Zildžović i njegovi pomoćnici su na ''slatkim mukama'' jer u taboru Dobojana nema kartoniranih, ni povrijeđenih igrača.

Susret između Mladosti i Krupe igra se u subotu 27. oktobra 2018. godine u 14:30 sati na stadionu u Doboju. Od prve minute na centru igrališta u Doboju bit će sudac iz Širokog Brijega, Frano Jelić, dok će mu u ovom susretu asistirati Dalibor Hrstić iz Ljubuškog, Haris Baković iz Sarajeva i Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva. Za delegata ovog meča imenovan je Mario Ćosić iz Mostara, dok je posmatračć suđenja Džemal Čalija iz Sarajeva. 

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u