KakanjLive | Nedjelja, 07.03.2021. godine

Mladost u ponedjeljak igra protiv Veleža

29.06.2017. - Nakon što su u prvom kontrolnom susretu savladali visočku Bosnu sa ubjedljivih 5:0 izabranici Edisa Mulalića će u ponedjeljak 3. jula na stadionu Luke u Visokom ''ugostiti'' mostarski Velež u 18 sati

Mladostvisoko

Edis Mulalić uigrava ekipu za predsojeću sezonu

Ekipa Mladosti je u prvom kontrolnom susretu pred novu sezonu na stadionu Luke u Visokom ubjedljivo savladala visočku Bosnu rezultatom 5:0, a već u ponedjeljak ih na istom stadionu očekuje novi kontrolni susret. Protivnik ekipi Edisa Mulalića bit će ekipa mostarskog Veleža, a susret je na rasporedu u 18 sati.

Petog jula ekspedicija Mladosti putuje na drugi dio priprema u etno selo Stanišić u Bijeljinu gdje je u planu odigravanje dva dva susreta, sa Zvijezdom iz Gradačca (7.juli) i Zvijezdom 09 (9.jula), a potom i odigravanje pripremnog susreta sa ekipom Zemuna u Beogradu 12. jula. Nakon toga slijedi povratak u Doboj, a do početka sezone dobojski tim će učestvovati i na memorijalu Galib Mujičić u Vitezu 15. i 16. jula.

U klupskim prostorijama ugovor sa Mladosti na dvije godine potpisali su defanzivac Denis Čomor (27) i krilni napadač Abid Mujagić (23), a u narednima se očekuje dolazak još dva igrača.

E.Š/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u