KakanjLive | Četvrtak, 25.02.2021. godine

Mladost se pobjedom želi oprostiti od navijača

18.05.2018. - U posljednjem kolu u sezoni dobojska Mladost će u subotu 19. maja na svom stadionu u Doboju ugostiti Čelik koji je već ispao u Prvu ligu Federacije BiH. Dobojani pobjedom žele ovjeriti poziciju broj jedan u ligi za opstanak i tako se oprostiti od navijača u ovoj sezoni.

mladost DK-GOŠK 5.maj 18.

Iako je susret bez rezultatskog značaja za Zeničane koji su se već oprostili od premijerligaškog fudbala Mladost pobjedom ćeli ovjeriti poziciju broj jedan u ligi za opstanak i od domaće publike se oprostiti pobjedom.

Šabić i njegovi saradnici mogu računati na većinu svojih igrača, a za očekivati je da će priliku za igru i u ovom meču dobiti nekoliko mladih igrača ekipe iz Doboja. Podjećamo u Tuzli su priliku za igru ponovo dobili šesnaestogodišnji Hrustanović i juniori Džaferović i Jusić.

Utakmica desetog kola lige za opstanak između Mladosti i Čelika igra se u subotu 19. maja 2018. godine u 17 sati na stadionu u Doboju. Pravdu na ovom susretu dijelit će Admir Musić iz Sarajeva sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem iz Mostara, dok je četvrti sudija Edis Zukić iz Tuzle. Za delegata susreta imenovan je Samir Čupina (Sarajevo), a posmatrač suđenja je Izet Čejvanović (Tuzla).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u