KakanjLive | Utorak, 20.04.2021. godine

Mladost pod imperativom pobjede

03.08.2018. - Dobojska Mladost će u okviru trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu ugostiti debitanta u elitnom rangu bh nogometa, ekipu Tuzla City, a sav prihod od prodaje ulaznica Uprava kakanjskog premijerligaša je odlučila donirati za liječenje mladog Kakanjca Anesa Begića.

Ekipa koja je započela susret protiv Sloge

Nakon remija u prvom kolu i ubjedljivog poraza na Koševu ekipa Nermina Šabića nema prava na kiks, a za protivnika imaju ekipu Tuzla Cita-a koja u svojim redovima ima nekoliko iskusnih igrača. Obje ekipe u prva dva kola nisu postigle gol, imaju samo jedan bod i pod imperativom su pobjede. Dobojani će sigurno imati veliku podršku publike.

Šabić i Beganović pred duel sa ekipom Tuzle City imaju sve igrače na raspolaganju, a jedino je upitan nastup Lamina Dialla koji je imao frakturu nosa pred duel sa Sarajevom u drugom kolu.

Duel između Mladosti DK i Tuzla City na programu je u subotu 03.08.2018. godine na stadionu u Doboju u 17:30 sati. Pravdu na ovom susretu dijelit će Admir Musić iz Sarajeva sa pmoćnicima Amirom Kadićem i Harisom Bakovićem iz Sarajeva. Četvrti sudija je takođe iz Sarajevam a riječ je o Admiru Šehoviću. Za delegata susreta imenovan je Haris Gvozden iz Sarajeva, dok je posmatrač suđenja Dragan Marić iz Srbca.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u