KakanjLive | Ponedjeljak, 01.03.2021. godine

Mladost na teškom ispitu u Krupi

10.08.2018. - Nakon tri uvodna kola u kojima nisu postigli gol u taboru Mladosti vjeruju da mogu do bod(ova) na neugodnom gostovanju u Krupi.

mladost

Dobojane u okviru četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje neugodan protivnik. Izabranici Nermina Šabića gostuju u Krupi na Vrbasu koja je u prva tri kola postigla čak sedam golova, dok Dobojani u prva tri ogleda u novoj sezoni nisu postigli nijedan gol i nalaze se na posljednjoj poziciji.

Iako su u prva tri kola osvojili samo bod i nisu postigli gol u taboru Mladosti vjeruju da uz maksimalan prostup mogu do bod(ova) na teškom gostovaju u Krupi na Vrbasu.

Susret četvrtog kola između Krupe i Mladosti igra se u subotu 11.08.2018. godine na stadionu Krupa sa početkom u 17:30 sati. Pravdu na ovom susretu dijelit će Frano Jelić (Široki Brijeg) sa pomoćnicima Aleksandrom Smiljanićom (Laktaši) i Almirom Huskićem (Bugojno), dok je četvrti sudija Mateo Musa (Čitluk). Za delegata susreta imenovan je Suvad Alibašić (Sarajevo), dok je posmatrač suđenja Džemal Čalija (Sarajevo).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u