KakanjLive | Nedjelja, 07.03.2021. godine

Mladost na startu sezone želi savladati Vitez

21.07.2017. - Susret prvog kola Premijer lige BiH između Mladosti i Viteza na rasporedu je u subotu 22. jula u 17:30 sati na stadionu u Doboju.

doboj mladost

Utakmicama između Radnika i Krupe te Mladosti i Viteza u subotu 22. jula 2017. godine starta nova sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. Dobojska Mladost koju od ove sezone predvodi Edis Mulalić je sjajno igrala u pripremnim susretima i odličnu formu želi prenijeti i na prvenstveni duel sa Vitezom.

U odnosu na prošlu sezonu ekipa iz Doboja je pretrpjela brojne promjene, jer jer čak 13 igrača napustilo Mladost, dok je u timu i devet novih momaka koji su se sjajno uklopili u sistem igre novog šefa stručnog štaba Edisa Mulalića. Iz tabora Mladosti najavljuju pobjedu na otvaranju sezone.

Duel između Mladosti DK i Viteza na rasporedu je u subotu 22. jula 2017. godine na MGM Farm Areni u 17:30 sati. Pravdu na ovom susretu dijelit će Zoran Soknić (Istočno Sarajevo) sa pomoćmicima Stefanom Tešanovićem (Sarajevo) i Fikretom Bačićem (Lukavac). Četvrti sudija je Irfan Peljto (Sarajevo). Za delegata ovog susreta imenovan je Radika Marić (Bijeljina) dok je posmatrač suđenja Džemal Čalija (Sarajevo).

KakanjLive


 

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u