KakanjLive | Četvrtak, 25.02.2021. godine

Mladost gostuje u Tuzli

30.11.2018. - U 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine snage će na stadionu Tušanj u Tuzli odmjeriti ekipe Slobode i Mladosti. Seriju pozitivnih rezultata Dobojani žele nastaviti u Tuzli.

DSC02310

Dobojani svoj posljednji susret u ovoj kalendarskoj godini igraju na Tušnju u okviru 19. kola BHT Premijer lige Bosne i Hecegovine. Ekipa Adnana Zildžovića je u sjajnoj formi i na najbolji mogući način želi završiti 2018. godinu i ostati u vrhu tabele. I Tuzlaci u ovoj sezoni igraju jako dobro i samo su bod zaostatka za ekipom iz predgrađa Kaknja.

Dobojani u Tuzlu putuju oslabljeni neigranjem Petra Boje koji će pauzirati zbog tri javne opomene, dok će se u tim vratiti Bojan Marković koji je kaznu zbog tri žuta kartona odradio u prošlom kolu protiv zeničkog Čelika. Svi ostali igrači Mladosti su spremni i konkurišu za ovaj duel, pa su Zildžović i njegovi pomoćnici na slatkim mukama.

Podsjetimo Mladost je na petoj poziciji Premijer lige BIH sa samo dva boda zaostatka za trećeplasiranih Željezničarom.

Susret između Slobode i Mladosti igra se u subotu 1. decembra 2018. godine u 13 sati na staduionu Tušanj. Susret će suditi Mateo Musa (Čitluk) sa pomoćnicima Amerom Macićem (i Davorom Beljom (Mostar), dok će četvrti sudija biti Admir Šehović (Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Ramiz Omanović (Bihać), a posmatrač suđenja je Džemal Čalija (Sarajevo).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u