KakanjLive | Utorak, 22.06.2021. godine

Mladost gostuje u Širokom

02.11.2018. - Dobojani u okviru šesnaestog kola Premijer lige BiH gostuju na Pecari gdje će snage odmjeriti sa Širokim Brijegom. Tim Adnana Zildžovića želi bod(ove) sa ovog neugodnog gostovanja.

001 hiraa

Hiroš će propustiti duel na Pecari 

Mladost je u posljednja dva susreta upisala pobjede protiv Tuzle City-a i Krupe i došla na diobu šestog mjesta sa 19 osvojenih bodova. Nakon rezultatske krize na otavranju sezone klub iz Doboja je u posljednjih devet susreta upisao samo dva poraza i jasno je kako je smjena na klupi Dobojana urodila plodom.

Zbog tri žuta kartona susret će propustiti Amer Hiroš, dok Zildžović i njegovi pomoćnici mogu računati na sve ostale igrača u duelu sa Širokobriježanima.

Susret šesnaestog kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Mladosti igra se u nedjelju 4. novembra 2018. godine u 16 sati i 30 minuta na stadionu Pecara. Pravdu na ovom susretu dijelit će Slađan Došlo (Istočno Sarajevo) sa pomoćnicima Čedomirom Vićićem (Ugljevik) i Dženanom Milićem (Sarajevo), dok je četvrti sudija Mateo Musa (Čitluk). Za delegata ovog susreta imenovan je Lazar Martinović (Čapljina), a posmatrač suđenja bit će Antonio Blažević (Višići).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u