KakanjLive | Četvrtak, 04.03.2021. godine

Mladost gostuje u Mostaru

25.09.2018. - Dobojska Mladost želi nastaviti pozitivni niz i u Mostaru kod aktuelnog prvaka BiH, Zrinjskog. Ekipa Adnana Zildžovića i dalje ne može računati na usluge Pandže i Welbecka

Adnan ZildzovicAdnan Zildžović

Dobojska Mladost se polako budi. Ekipu iz predgrađa Kaknja preporodio je trener Adnan Zildžović, a Dobojani su u posljednja četiri kola upisali dvije pobjede (Sloboda i Gošk) i dva remija (Čelik i Željezničar).
Pozitivan niz Mladost želi nastaviti i u Mostaru, kod aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine. Iako su svjesni da je mostarski tim apsolutni favorit iz tabora Dobojana najavljuju da se idu nadigravati u nadi da mogu ponoviti igru kao protiv sarajevskog Želje.

-Atmosfera u timu je sjajna nakon posljednjih rezultata ekipe. Idemo mostarskom Zrinjskom koji je favorit. Sjajno su vođeni popularnim Bakom koji je bio veliki igrač, a sada sjajan trener i čovjek. U Mostaru ćemo se nadigravati kao što smo se nadigravali i sa ekipom Želje. Vjerujem da ukoliko ponovimo igru kao protiv Željezničara stadion u Mostaru možemo napustiti neporaženi, rekao je trener Mladosti Adnan Zildžović u izjavi za naš portal.

Zildžović i njegovi asistenti ne mogu računati jedino na još nedovoljno oporavljene Pandžu i Nanu Welbecka, dok su svi ostali momci u konkurenciji za duel u Mostaru.
Susret između Zrinjskog i Mladosti igra se u srijedu 26. septembra 2018. godine u 17 sati. Za glavnog suca susreta imenovan je Admir Musić (Sarajevo) sa pomoćnicima Amirom Kadićem (Sarajevo) i Fikretom Bačićem (Lukavac), dok je četvrti sudija Adis Mulahasanović (Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Vladimir Glavaš (Drinovci), dok je posmatrač suđenja Dragan Prtvar (Istočno Sarajevo).

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u