KakanjLive | Petak, 26.02.2021. godine

Mladost gostuje u Banja Luci

27.04.2018. - Dobojska Mladost u okviru sedmog kola lige za opstanak u subotu 28. aprila 2018. godine gostuje u Banja Luci. Ekipa Nermina Šabića je i matematički osigurala opstanak u premijerligaškom društvu, dok je Borac pod imperativom pobjede pred domaćom publikom.

Mladost-BOrac

Nakon što su u prošlom kolu slavili u Vitezu fudbaleri Mladosti su i matematički obezbjedili opstanak u premijeligaškom društvu i rasterećeno mogu ući u duel sa banjalučkim Borcem koji je na programu u subotu 28. aprila 2018. godine. Prilika je ovo da Nermin Šabić i njegovi asistenti priliku za igru pruže momcima koji su u dosadašnjem toku prvenstva imali manju minutažu kako bi vidjeli na koga mogu ozbiljno računati u narednoj sezoni.

Utakmica sedmog kola lige za opstanak između Borca i Mladosti DK igra se u subotu 28.aprila 2018. godine na Gradskom stadionu u Banja Luci u 19 sati. Pravdu na ovom susretu dijeli Miloš Gigović (Gradiška) sa pomoćnicima Amerom Macićem (Mostar) i Radislavom Kačavendom (Gradiška), dok je četvrti sudac Edis Zukić (Tuzla). Delegat susreta je Milan Janković (Trebinje), a posmatrač suđenja Džmal Čalija (Sarajevo).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u