KakanjLive | Subota, 27.02.2021. godine

Mladost gostuje na Tušnju

15.02.2018. - Utakmicama devetnaestog kola u subotu i nedjelju nastavlja se takmičenje u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Dobojska Mladost gostuje u Tuzli gdje će snage odmjeriti sa domaćom Slobodom.

aaa

Utakmicama devetnaestog kola u subotu i nedjelju nastavlja se takmičenje u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Mladost gostuje u Tuzli ekipi Slobode. Podsjećamo nakon 18. kola Mladost je na šestoj poziciji sa 25 bodova, dok je Sloboda na 10. mjestu sa 16 bodova. 

Mladost je pred imperativom pobjede budući da u preostala četiri kola regularnog toka prvenstva moraju zadržati poziciju broj šest ukoliko žele igrati u doigravanju za prvaka BiH.

Susret 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Slobode i Mladosti igra se u subotu 17. februara 2018. godine u 14:30 sati na Tušnju. Pravdu na ovom susretu dijelit će Admir Šehović (Sarajevo) sa pomoćnicima Dženanom Milićem (Sarajevo) i Goranom Dujakom (Odžak), dok je četvrti sudija Haris Kaljanac (Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Ekrem Ibreljić (Fojnica), dok je posmetrać suđenja Emir Ribić (Bugojno).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u