KakanjLive | Srijeda, 03.03.2021. godine

Mladost gostuje na Bilinom polju

31.03.2019. - U komšijskoj derbiju 24. kola Premijer lige BiH snage će na Bilinom polju odmjeriti ekipe Čelika i dobojske Mladosti.

DSC05581

Zenički Čelik će u 24. kolu BH Telecom Premijer lige BiH ugostiti dobojsku Mladost. Ekipa Čelika je u sjajnoj formi i u dobrom raspoloženju očekuju komšijski derbi. Čelik je u posljednja četiri kola osvojio 10 bodova i ozbiljno konkuriše za mjesto koje vodi u evropska takmičenja. Na drugoj strani Mladost je poražena na domaćem terenu od Radnika u prošlom kolu i Dobojani žele popraviti dojam i iskupiti se svojim navijačima za loše izdanje protiv Bijeljinaca.

Defanzivna linija Dobojana će biti znatno oslabljena u hramu bh fudbala u nedjelju, jer će zbog kartona susret propustiti Kenan Horić i Nemanja Nikolić, dok Zeničani nemaju problema sa kartonima i u punom sastavu dočekuju goste iz Kaknja.

Susret na Bilinom polju između Čelika i Maldosti sudi Frano Jelić (Š.Brijeg) sa pomoćnicima Goranom Dujakom (Odžak) i Davorom Beljom (Mostar), dok će čeztvrti sudija biti Irfan Peljto (Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Haris Idrizović (Konjic), dok je posmatrač suđenja Džemal Čalija (Sarajevo).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u