KakanjLive | Nedjelja, 07.03.2021. godine

Mladost DK savladala Zemun u Staroj Pazovi

13.07.2017. - Golom Milivoja Lazića Mladost DK savladala Zemun i upisala četvrti trijumf u okviru priprema za novu sezonu.

Mladost VS Zemun

Sjajna forma dobojske Mladosti pred start nove sezone Premijer lige BiH

Ekipa Mladosti iz Doboja je jučer u Staroj Pazovi u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije odigrala i peti kontrolni susret pred početak nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Protivnik ekipi Edisa Mulalića bila je ekipa srbijanskog Zemuna.

Bh premijerligaš je dominirao tokom svih 90 minuta susreta, a na kraju je slavio sa minimalnih 1:0 golom Milivoja Lazića u 25. minuti susreta. Bio je ovo peti kontrolni susret ekipe Mladosti i čak četvrti trijumf (Bosna 5:0, Velež 2:0, Zvijezda 09 1:0), dok su remizirali jedino sa ekipom Zvijezde iz Gradačca (1:1).

Od prve minute protiv Zemuna igrali su: Velić, Karahmet, Rizvanović, Metalsi, Isaković, Zahiroić, Šećerović, Arežina, Lazić, Šišić, Aganspahić. Igrali su još: Hiroš, Benović, Mujagić, Jusić, Rondić, Čomor i Kalajanović.

Po završetku susreta ekspedicija Mladosti se vratila u etno selo Stanišići, a sutra je planiran povratak u Kakanj, dok će već u subotu i nedjelju izabranici Edisa Mulalića učestvovati na memorijalu ''Galib Mujčić'' u Vitezu.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u