KakanjLive | Utorak, 09.03.2021. godine

Mladost će ugostiti Gošk

04.05.2018. - Nakon tri gostovanja ekipa dobojske Mladosti će u okviru osmog kola lige za opstanak na domaćem terenu ugostiti Gošk iz Gabele. Iako susret nema rezultatski značaj u taboru Dobojana žele pobjedu kako bi ostali na vrhu lige za opstanak.

mladost

Duel osmog kola Lige za opstanak između Mladosti DK i Goška nema rezultatski značaj budući da je ekipa iz Doboja već prije dva kola ovjerila opstanak u elitnom rangu bh fudbala, dok je istu stvar uradila i ekipa iz Gabele koja je u prošlom kolu pred domaćom publikom savladala zenički Čelik. U premijer ligi BiH ekipa Mladosti do sada nije savladala Gošk, dok je posljednju pobjedu protiv tima iz Gabele Mladost upisala 7. juna 2015. godine kada se pobjedom rezultatom 2:1 plasirala u Premijer ligu BiH.

Duel osmog kola lige za opstanak između Mladosti i Goška igra se na stadionu u Doboju u subotu 5. maja 2018. godine u 17 sati. Pravdu na ovom susretu dijelit će Zoran Soknić (Istočno Sarajevo) sa pomoćnicima Radislavom Kačavendom (Gradiška) i Bojanom Maksimovićem (Modriča), dok je četvrti sudac Haris Kaljanac (Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Haris Gvozden (Sarajevo), a posmatrač suđenja je Vlado Liščinski (Prijedor).

KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u