KakanjLive | Utorak, 07.07.2020. godine

Kupite kilometre za liječenje dječaka Emira Buze

08.09.2018. - Esmin Brodlija i Eldin Omeragić, ovaj put prodaju svoja 42 kilometra, te sva prikupljena sredstva smo odlučili donirati za lijecenje Emira Buze, sina Almira Buze

kilometar-zivota2

Svi vi koji ste željeli, a niste se uključili u prošlu humanitarnu akciju kupovine udžbenika za naše prvačiće, za vas imamo novu prilku. Nas dvojica, Esmin Brodlija i Eldin Omeragić, ovaj put prodajemo svoja 42 kilometra, te sva prikupljena sredstva smo odlucili donirati za lijecenje Emira Buze, sina Almira Buze.

Već smo kontaktirali Emirovog oca, te nam je  dao dozvolu za ovakav način prikupljanja sredstava. Što se tiče kilometara koje prodajemo radi se o 21 kilometru koji će Eldin istrčati na Sarajevo Sberbank Half Marathon 2018, te 21 kilometru koje će Esmin istrčati na Banjaluckom noćnom polumaratonu.

Cijena jednog otkupljenog kilometra je 20 KM. Možete se dogovoriti i otkupiti kilometar zajedno sa nekim. Isto tako gornja granica za otkup kilometra ne postoji.

Ukoliko, niste u mogucnosti da učestvujete finansijski, onda možete pomoći tako što ćete podijeliti ovu objavu, da je vidi što veći broj ljudi.

U cilju što bržeg prikupljanja novca, pozivamo vas da se javite u što kraćem roku, te ćete dobiti uputstva o načinu uplate sredstava za ovu akciju.

Nadamo se da ćete se odazvati u još većem broju nego li je to bio slučaj sa prošlom akcijom, te da ćemo skupa pomoći u spašavanju još jednog mladog života.

Unaprijed vam se zahvaljujemo, kako nas dva, tako i porodica dječaka Emira Buze.

Za sve detaljnije informacije možete kontaktirati brojeve telefona:

+387 65 888 748, te +387 61 361 863, oba broja dostupna su i na Viber-u.

Vezani tekst: Kakanjci drugoplasirani na ramskom polumaratonu

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u