KakanjLive | Utorak, 26.05.2020. godine

Kulturno sportski centar časti školarce

01.09.2016. - Na prvi dan škole JU KSC Kakanj časti i osnovc i srednjoškolce. Film u 20,00 sati, uz naručenu kafu, u Caffe baru Europa- gratis cedevita, zatim je tu izložba fotografija, pa izložba u Likovnoj galeriji, a i vrata Muzeja su otvorena. Uvijek vrijedi posjetiti movu ustanovu, ali danas posebno... Prvi je dan nove školske godine

008Na prvi školski dan vrijedi doći i u Kulturno sportski centar

JU KSC Kakanj časti sve školarce povodom početka nove školske godine prikazivanjem animiranog filma “Robinson Crusoe” koji će se prikazivati večeras pod otvorenim nebom u Parku Doma kulture sa početkom u 20:00 sati.

To nije sve. Iz Kulturno sportskog centra pozivaju da se prije ili poslije nastave učenici druže u Caffe baru Europa jer imaju specijalnu ponudu: „Ukoliko naručite kafu - gratis dobijate cedevitu sa okusom narandže ili limuna". Ponuda važi samo u četvrtak 01.09.2016. godine. Caffe bar Europa se nalazi u prelijepom ambijentu Parka Doma kulture.

Ima još. Muzejska izložba “Kakanj kroz vrijeme” biti će postavljena u Parku Doma kulture. U 25 fotografija prikazana je komparacija grada Kaknja iz vremena od prije 100 godina i sada. I vrata Muzeja Kaknja uvijek su otvorena za sve posjetioce a u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti postavljena je izložba slika likovnih umjetnika sa Akademije likovnih umjetnosti iz Sarajeva koju također možete pogledati. Za naše najbolje saradnike JU KSC će dodjeliti poklone u vidu umjetničkog rada talentovanog umjetnika Edina Šahinovića sa Akademije likovnih umjetnosti iz Sarajeva.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u