KakanjLive | Subota, 08.08.2020. godine

Koncert povodom Božića u Domu kulture

21.12.2015. - Koncert će se održati u utorak, 22. 12. 2015. godine s početkom u 18 sati u kakanjskom Domu kulture

bozic_koncert

Koncert „U susret Božiću i Novoj godini“ pripremaju učenici Glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“ iz Žepča, područno odjeljenje Čatići – Kraljeva Sutjeska koje vodi Marina Kovač. Svoja umijeća sviranja klavira predstavit će učenice Nikolina Kovač, Nives Bojić, Ismihana Vehab, Ana Marić, Marija Šain-Pavlić, Sara Pezer, Marija Babić, a zatim će Dječji zbor otpjevati pjesmu „I still believe in Christmas“.

Koncert otvaraju kakanjske muzičke nade, Benjamin Drijenčić (truba) i višestruko nagrađivana mlada pijanistica Melika Buza, učenica Srednje muzičke škole u Zenici. Njima će se pridružiti i učenice Srednje glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“ iz Žepča, mlade flautistice Nikolina Šimičić, Sonja Međugorac i Valentina Jukić. 

Kakanjskoj publici već dobro poznate pjevačice Martina Jozinović i Vesna Tomičić otpjevat će niz modernih božićnih pjesama uz pratnju Perice Ramljaka na gitari i prof. Armena Škobalja na klaviru/klavijaturama. 

Tokom koncerta nastupit će i župni zborovi iz Kaknja i Kraljeve Sutjeske, koje vode sestra Angelika Bošnjak i Marina Kovač, a njima će se u interpretacijama tradicionalnih božićnih pjesama pridružiti i tamburaški zbor iz Kraljeve Sutjeske pod vodstvom Tome Maltara. Publiku će kroz koncert voditi voditeljski par, Natalija Pezer i Dario Šipić. 

Koncert će se održati u utorak, 22. 12. 2015. godine s početkom u 18 sati u kakanjskom Domu kulture, a nakon koncerta publiku očekuje prigodan domjenak i zabava uz Sutješke tamburaše. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Slavena Katičića, predsjedavajućeg Općinskog vijeća Kakanj.

Press Općine Kakanj / KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u