KakanjLive | Utorak, 20.04.2021. godine

Komšijski derbi u Doboju

24.08.2018. - Komšijski derbi u okviru sedmog kola Premijer lige BiH. Dobojska Mladost će ugostiti zenički Čelik koji ove sezone igra jako dobro.

mladost

Dobojska Mladost će u okviru sedmog kola Premijer lige BiH na domaćem terenu u subotu 25.08.2018. godine ugostiti zenički Čelik. Mladost u šest uvodnih kola nije upisala trijumf i pod imperativom je pobjede u komšijskom derbiju koji će zasigurno privući veliki broj navijača na stadion u Doboj.

Duel sa Čelikom propustit će Nemanja Anđušić kojem je kazna povećana na dodatni meč, dok će zbog povrede susret propustiti Dalibor Pandža i Nana Welbeck. Uprkos brojnim problemima u taboru ekipe iz Doboja vlada dobra atmosfera i svi igrači vjeruju da mogu do prvog trijumfa u novoj sezoni.

Pravdu će u komšijskom derbiju dijeliti Zoran Grbić (Prijedor) sa pomoćnicima Damirom Lazićem (Brčko) i Bojanom Maksimovićem (Modriča), dok je četvrti sudija Slađan Došlo (Istočno Sarajevo). Za delegata susreta imenovan je Vladimir Glavaš (Drinovci), dok je posmatrač suđenja Džemal Čalija (Sarajevo). Susret se igra u subotu 25. 08. 2018. godine u 17 sati na stadionu u Doboju.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u