KakanjLive | Petak, 22.01.2021. godine

Kakanj Petrol gradi modernu poslovnu zgradu

01.06.2016. - Prezentovano idejno rješenje moderne poslovne zgrade Kakanj Petrola, uspješne kompanije u vlasništvu ovogodišnjeg dobitnika Petnaestoaprilske plakete Općine Kakanj

kp_zgradaNova investicija Kakanj Petrola - poslovna zgrada u centru Kaknja

Uspješno kakanjsko preduzeće Kakanj Petrol d.o.o. je na javnoj licitaciji kupilo zgradu Fonda PIO (nekadašnja “Penzionerska” sa ostalim sadržajima). Investicija preduzeća Kakanj Petrol d.o.o., prezentovana je idejnim projektnim rješenjem moderne poslovne zgrade u centru grada koje nagovještava istinsko poslovno “osvježenje” u gradskoj jezgri Kaknja.

Prema saopštenju preduzeća Kakanj Petrol d.o.o. Kakanj, jedna od faza investicije uključuje i predaju zahtjeva za otkup zemljišta (parcele) koja je neophodna da bi nova poslovna zgrada sadržavala dovoljno prostora za funkcionisanje po najvišim standardima za poslovnu namjenu objekta.

Preduzeće Kakanj Petrol d.o.o., sa velikom pažnjom očekuje pozitivnu reakciju općinskih vlasti, da u skladu sa zakonom omoguće razvoj ove vrijedne investicije, koja bi u zavisnosti od ekspeditivne reakcije Općine Kakanj, rezultirala izgradnjom potpuno novog poslovnog centra sa podzemnom garažom i sadržajima koji priliče za ovaj dio grada.

kp_staro_tekstStara "Penzinerska" odlazi u historiju 

Udruženje poslodavaca općine Kakanj sa velikim zadovoljstvom pozdravlja investiciju članice – preduzeća Kakanj Petrol d.o.o.

UPOK

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u