KakanjLive | Nedjelja, 05.07.2020. godine

Juventa Sport u Kakanj donijela svjetski poznatu opremu

20.07.2017. - Juventa Sport smještena u kakanjskom RE-AL trgovačkom centru na oko 400 kvadratnih metara, nudi sportsku opremu svjetski poznatih brendova na četiri jednake rate bez žiranata

Juventa Sport je autentični maloprodajni lanac sportske opreme u Bosni i Hercegovini. Nudimo veliki izbor sportske opreme za individualne i grupne sportove.
Baveći se isključivo ponudom i prodajom svjetskih poznatih brendova (Adidas, Nike, Puma, Reebok, Salomon itd.) uspjeli smo se tržištu nametnuti kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca sportske opreme koji trenutno broji 32 maloprodajna objekta u cijeloj BiH.

U posljednje dvije godine smo, u skladu sa potrebama tržišta krenuli sa razvojem drugog maloprodajnog lanca pod nazivom Juventa Urban koji se konceptualno razlikuje od Juventa Sport prodavnica i nudi modne linije najpoznatijih sportskih brendova (Adidas Originals, Nike Sportswear, Napapijri, Asics Onitsuka, New Balance, Fred Perry itd.).

Prodajni prostor koji je na raspolaganju našim kupcima u Kaknju, u RE-AL trgovačkom centru, prostire se na oko 400 kvadratnih metara. U ponudi su kao što i naša politika poslovanja nalaže oprema za individualne tako i za grupne sportove. Tu su i razne akcije na određene artikle, brendove i slično. Osim toga našim kupcima nudimo i kupovinu na četiri jednake beskamatne rate, bez žiranata.Više informacija klikom na JUVENTA sport.

Jedan od glavnih ciljeva u narednom periodu jeste da nastavimo sa povećanjem prodajnog asortimana za različite sportove kao i što efikasnija saradnja sa našim kupcima.

JUVENTA SPORT

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u