KakanjLive | Četvrtak, 13.08.2020. godine

Jednodnevni Alma Ras Bazar - Kupovina po nižim cijenama

09.02.2018. - Bazar je idealna prilika da „obnovite“ Vaš garderober novim komadima donjeg rublja ili spavaćeg programa. Sve kupce, na dan Bazara, samo 10. februara, u Alma Ras butiku, Kakanj očekuje Must-Have i Basic asortiman snižen za 30%

ar_februar

Obzirom da je februar mjesec sniženja, ali i mjesec u kojem se slavi ljubav Alma Ras je za vas pripremila niz iznenađenja. Pored finalnog sniženja koje doseže i do 70%, posebno iznenađenje pripremljeno je za svakog kupca, a u pitanju je poklon vaučer sa popustom od 20% na novu kolekciju.

Ako ste u nedoumici šta pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih i tu smo mislili na Vas, jer smo pripremili pogodne setove baš za ovu priliku.

Bilo da se ljubitelj klasičnih modernih krojeva ili zaljubljenik u inovativne modele, širok asortiman Alma Ras i Manners brendova zasigurno će zadovoljiti Vaše potrebe. Suptilni i profinjeni dodaci neizbježan su detalj svih modela, a visokovrijedni, prirodni materijali evropskog porijekla garancija za beskompromisno uživanje.

Butik Alma Ras u Kaknju nalazi se na adresi Alije Izetbegovića 37, a sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volimwww.facebook.com/manners.man.in.motion

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u