KakanjLive | Nedjelja, 07.03.2021. godine

Izvinjenje navijačima trenera Hodžića i kapitena Kobilice

10.03.2019. - Nakon veoma slabe igre i neočekivanog poraza od Novog Travnika rezultatom 1:0, na klupskoj stranici objavljeno je saopćenje za javnost u kojem su se obratili šef stručnog štaba Rudara Fadil Hodžić i kapiten prvog tima Belmin Kobilica, koje prenosimo u cijelosti

FadilizvinjenjeTrener Fadil Hodžić

"Navijači, simpatizeri, ljubitelji i svi oni kojima Rudar u srcu osjetio sam potrebu da vam se obratim kao šef stručnog štaba da se izvinem u ime stručnog štaba, te preuzimam na sebe krivicu i odgovornost za poraz protiv Novog Travnika. FK Rudar ne zaslužuje igru kao što je bila na današnjoj utakmici. Ne treba mi nikakav alibi jer grb i dres Rudara to ne zaslužuje. Sve ću učinit za svoj Rudar i čak svoj mandat stavljam na raspolaganje upravi kluba", izjavio je Fadil Hodžić, šef stručnog štaba za klupsku stranicu.

BelminizvinjenjeKapiten Belmin Kobilica

Kapiten Belmin Kobilica svjestan je da su svi igrači odigrali loše, te su spremni snositi sankcije za lošu igru.
„Navijačima, simpatizerima i upravi Kluba izvinjavam se u ime svih igrača za utakmicu protiv Novog Travnika. Moram reći da nismo ispoštovali ono što je uprava danas tražili od nas na današnjem ručku prije utakmice gdje su od nas tražili da pobijedimo i ostavimo srce na terenu. Odigrali smo, da kažem, katastrofalno i sigurno da dio krivice preuzimamo mi igrači i spremni smo da snosimo sankcije, te ćemo se potrudit da to ispravimo već u sljedećoj utakmici protiv Bratstva, izjavio je, kapiten Belmin Kobilica, za zvaničnu stranicu kluba.

Već za danas (nedjelja,op.a.) zakazan je sastanak predsjednika kluba sa igračima i stručnim štabom i bit će poznato više detalja o reakcijama i poduzetim mjerama Uprave kluba, čija su samo četiri predstavnika prisustvovala utakmici protiv Novog Travnika.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u