KakanjLive | Petak, 26.02.2021. godine

Ivan Tirić karijeru nastavlja u Gruziji

02.11.2018. - Bivši golman Rudara Ivan Tirić potpisao za gruzijsku drugoligašku ekipu FC Tskhinvali iz Tbilisija

001 Tiric

Ivan Tirić (15.4.1993.), koji je dvije sezone s dosta uspjeha branio boje Rudara pod  vodstvom trenera Kemala Hafizovića(2012/13) i Milomira Odovića (2013/14.godine) i bio standradni golman  U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, od danas je član gruzijskog drugoligaša FC Tskhinvali iz Tbilisija.

Posredstvom nekadašnjeg igrača sarajevskog Željezničara Nede Turkovića, Tirić je pod povoljnim uvjetima potpisao ugovor s gruzijskim drugoligašem do kraja sezone. Debi za novi klub trebao bi imati već u nedjelju jer dosadašnji prvi golman ima crveni karton i nema pravo nastupa.

-Jutros sam  obavio ljekarski pregled i odmah imao prvi trening. Klub je financijski stabilan, uvjeti su odlični, ekipa nije loša i prvi utisci su doista impresivni, izjavio je za naš portal Ivan Tirić, koji je više od dva mjeseca čekao inozemni angžaman.

Podsjećamo, Tirić je iz Rudara 2014-.godine prešao u mostarski Zrinjski koji ga je u dva navrata slao na posudbu u NK Vitez, čiji je član bio do ovog ljeta.U prelaznom roku imao je ponude tuzlasnke Slobode i Čelika,  te iz Bugarske i Luksemburga, ali su svi ti pregovori propali zbog menadžerskih megalomanskih zagtjeva. Sa vodstvom FC Tskhinvali Tirić je suradnju dogovorio do kraja sezone,a ako klub sačuva drugoligašk status ugovor će se automatski produžiti na još dvije godine, pod veoma povoljnim financijskim uvjetima.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u