KakanjLive | Subota, 08.08.2020. godine

Iskoristite snižene cijene brendova Alma Ras i Manners

11.06.2018. - Obradujte sebe ili vaše najdraže sniženim asortimanom brendova Alma Ras i Manners

Povodom predstojećeg blagdana, Ramazanskog Bajrama, od danas pa do 15. juna, iskoristite odlične pogodnosti i popust od 20% na limitiranu kolekciju izrađenu od pima pamuka. Osnovna odlika ovog luksuznog pamuka, kako ga mnogi nazivaju, su posebno duga vlakna zbog kojih donje rublje prati oblik tijela i fantastično pristaje, te nudi osjećaj udobnosti i zadržava svoj prvobitni oblik. Dio ove ponude su i mekani elegantni peškiri.

Pored posebne ponude koja traje do 15. juna, pomno odabrane artikle iz ljetnog asortimana tokom cijelog mjeseca potražite po sniženim cijenama i do 30%. Ovisno o vašim željama možete birati tropske uzorke ili ultra popularne pruge, a svim modelima zasigurno je zajednički nazivnik neodoljivost.

U širokom asortimanu Alma Ras butika potražite i trendi kupaće kostime različitih krojeva i boja. Ne zaboravite na prateće dodatke poput peškira i japanki koje će upotpuniti vaš odlazak na odmor, te vas učiniti dodatno neodoljivom i u vrelim ljetnim danima.

Za Manners muškarce kreirani su modeli i dezeni koji će probuditi želju za morem, čak i prije sezone godišnjih odmora. Udobni komadi ove linije pružit će prozračnost i vedrinu, unoseći dobro raspoloženje.

Ne zaboravite obradovati i vaše najmlađe donjim rubljem i spavaćim programom zanimljive štampe, veselih i šarenih boja i to po sniženim cijenama.

Alma Ras butik u Kaknju, nalazi se na adresi Alije Izetbegovića 37.

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u