KakanjLive | Utorak, 02.03.2021. godine

Golom Šećerovića Mladost savladala Zvijezdu

11.07.2017. - Ekipa Mladosti je u etno selu Stanišići golom Adnana Šećerovića savladala ekipu Zvijede 09 rezultatom 1:0. Bila je ovo ukupno treća pobjeda dobojskog tima u okviru priprema pred start nove sezone u Premije ligi BiH.

Mladost DK

Treća pobjeda ekipe Mladosti u okviru priprema za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Ekipa Mladosti je u okviru priprema u etno selu Stanišići u Bijeljini minimalnim rezultatom 1:0 savladala ekipu Zvijezde 09. Jedini gol na susretu djelo je Adnana Šećerovića u 72. minuti susreta.

Ovo je bio drugi susret dobojske Mladosti na pripremama u Bijeljini nakon što su u prvom remizirali sa ekipom Zvijezde iz Gradačca odigravši 1:1.

Mulalić i Šerbo su u duelu protiv Zvijede 09 od prve minute izveli rezervni sastav: Bukvić, Benović, Dedić, Jusić, Kalajanović, Čomor, Hiroš, Rondić, Mioć, Vazda i Mujagić, dok su u drugom poluvremenu zaigrali i prvotimci premijerligaša iz Doboja.

Ovo je bio ukupno četvrti susret ekipe Edisa Mulalića. Nakon pobjeda protiv Bosne (5:0) i Veleža (2:0), Mladost je remizirala sa Zvijezdom iz Gradačca (1:1), da bi se danas ponovo vratili na pobjednički kolosijek. Do povratka u Kakanj ekipa Mladosti će još odigrati kontrolni susret sa ekipom srbijanskog Zemuna.

Svoj debi u dresu Mladosti ubilježio je i tridesetogodišnji lijevi bekVukašin Benović koji je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Mladosti došavši iz ekipe Metalleghea BSI.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u