KakanjLive | Četvrtak, 09.07.2020. godine

Fotozapis-Dan otvorenih vrata Tvornice cementa

30.06.2019. - Radosno i sa osmjehom na licu protekao je još jedan Dan otvorenih vrata Tvornice cementa Kakanj, osamnaesti po reduTvornica cementa Kakanj i ove kao i prethodnih sedamnaest godina, ortvorila je vrata za sve građane Kaknja i kao dobar komšija u svoje dvorište primila one najmlađe, čak bebe u kolicima i naručju roditelja do najstarijih, a svi su mogli upražnjavati neki od bezbroj sadržaja. Na niz različitih poligona pored takmičarskog duha osjetila se radost prisutnih i gledao se neizbježan osmjeh na licima, posebno djece.

Bez obzira na vreo ljetni dan, bilo je dovoljno ugodnog prostora u zelenilu i pod krošnjama drveća, a domaćin je pripremio i pitke flaširane vode za sve posjetioce.

Zanačaj i važnost ovom danu ali i svojim komšijama, građanima Kaknja, dala je i Uprava Tvornice, prisustvom u kompletnom sastavu, tako da su posjetioci na Dana otvorenih vrata o svojim interesovanjima mogli razgovarati sa najodgovornijim licima Tvornice. Umjesto novinarskog razgovora i zvaničnih izjava mi vas prepuštamo fotozapisu sa osamnaestog Dana otvorenih vrata Tvornice cementa Kakanj.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u