KakanjLive | Subota, 23.01.2021. godine

Emir Zaimović podnio ostavku

02.11.2016. - Predsjednik Upravnog odbora Rudara Emir Zaimović, podnio ostavku na ovu dužnost. Navedeni razloog su rezultati koji nisu u skladu sa očekivanjima

emirostavkaEmir Zaimović

Emir Zaimović, predsjednik Upravnog odbora FK Rudar, podnio je ostavku na ovu dužnost, tako što je dostavio Predsjedniku Skupštine Kluba i medijima.Podsjećamo za predsjednika Upravnog odbora FK Rudar imenovan je na Skupštini Kluba koja je održana 14. juna ove godine. Prenosimo u cijelosti tekst ostavke:

"Nakon što FK „Rudar“ Kakanj, u proteklom dijelu prvenstva, nažalost, nije otvario rezultatske ciljeve, obavještavam Vas da podnosim ostavku na poziciju predsjednika Upravnog odbora.Izbor za predsjednika Upravnog odbora FK „Rudar“ Kakanj i ukazano povjerenje, meni je predstavljalo veliku čast, obavezu i odgovornost, ali kako ostvareni rezultati nisu u skladu sa očekivanjima i ambicijama, smatram da je moja moralna obaveza da se povučem sa te pozicije.Zahvaljujem se svima članovima Upravnog odbora, trenerima, igračima, osoblju i iskrenim navijačima Kluba, na saradnji i podršci koju sam imao u vremenu obavljanja funkcije predsjednika.Najiskrenije se nadam da će uložni trud i sredstva, u proteklom periodu, od strane Upravnog odbora i svih koji se brinu za Klub i kojima je stalo da FK „Rudar“ Kakanj, bude ono što mu po tradiciji i renomeu pripada, u najskorije vrijeme biti propraćeni plasmanom u najviši rang BiH fudbala", kaže se na kraju teksta ove ostavke.

KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u