KakanjLive | Četvrtak, 09.07.2020. godine

Eldar Čajo pobjednik turnira PES Soccer

04.08.2018. - Dvodnevni turnir koji se održao u sklopu manifestacije Kakanjski dani 2018 završen je pobjedom Eldara Čajo

nagrtadacajo
Udruženje „C.E.K.O.R (Centar za ekologiju i održivi razvoj) iz Kaknja u sklopu ovogodišnje manifestacije Kakanjski dani, a u saradnji sa JU KSC Kakanj, organizovalo je turnir svjetsko prvenstvo “PES Soccer 2018” u play-station-u 4.

Takmičenje se dva dana održavalo ispred cafea Europa (Park Doma kulture) 2.augusta i 3.augusta 2018.godine od 21.00 sati, a posebna draž učesnicima ješto se igralo pod vedrim nebom uz projekciju na velikom platnu.

Pobjednik turnira je Eldar Čajo, drugo mjesto je pripalo Muhamedu Taliću a treće Adinu Ovčini.
Pobjednik je osvojio power bank externi i diplomu, drugoplasirani je osvojio sklopive bluetooth slušalice i diplomu, a treća nagrada je gamerski miš i diploma.

Nagrade su uručili: treće mjesto ispred JU KSC Kakanj Mirza Bajramović, za drugo mjesto ispred PlayStation kluba Imperija Haris Kićo i za prvo mjesto ispred CEKOR-a Elmir Delibašić.
Za tehnički dio turnira pobrinuo se playstation klub “IMPERIJA” Kakanj koji je ustupio play station za takmičenje ali i pružao tehničku podršku.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u