KakanjLive | Srijeda, 27.05.2020. godine

Dva avanturistčka filma u Domu kulture

12.12.2015. - Na filmskom repertoaru Doma kulture uskoro dva hit avanturistička spektakla

film_cudovista

Na filmskom repertoaru Doma kulture uskoro dva hit avanturistička spektakla: Čudovišta iz susjedstva koji igra 19. decembra u 18:00 sati i jedan od najiščekivanijih filmova godine Ratovi zvijezda-Sila se budi kojeg možete pogledati isti dan u 20:00 sati.

Čudovišta iz susjedstva - subota 19.12.2015. u 18,00 sati

Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zach Cooper (Dylan Minnette) uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji s Champom (Ryan Lee) i otkrije da mu je susjeda prelijepa djevojka Hannah (Odeya Rush). Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zach upozna Hanninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stine (Jack Black), autor super-uspješnih knjiga “Goosebumps”.

Kako malo pomalo Zach upoznaje čudnovatu obitelj iz susjedstva uskoro otkriva i da Stine krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stine štiti svoje čitatelje od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama.

Međutim, kada ista ta čudovišta igrom slučaja budu puštena na slobodu, Zachov život u potpunosti se mijenja. U ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih Zach, Hannah, Champ i Stine morat će se udružiti kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stineove imaginacije – uključujući Slappy Dummyja, djevojku s ukletom maskom, patuljke i mnoge druge – kako bi ih vratili tamo gdje im je mjesto i spasili svoj gradić.

Ratovi zvijezda – Sila se budi - subota 19.12.2015. u 20,00 sati

Ratovi zvijezda – Sila se budi, je američki epski znanstveno fantastični film kojeg je režirao J. J. Abrams. To je sveukupno sedmi nastavak franšize Zvjezdanih ratova u kojem su glavne uloge ostvarili John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson i Max von Sydow uz Harrisona Forda, Carrie Fisher, Marka Hamilla, Anthonyja Danielsa, Petera Mayhewa i Kennyja Bakera koji repriziraju svoje uloge iz prijašnjih nastavaka. Priča filma odvija se 30 godina nakon događaja opisanih u filmu Povratak Jedija (iz 1983. godine).

film_silasebudi

Film su producirale kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions, režirao ga je J. J. Abrams, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na njemu radio kao kreativni savjetnik.

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u